NUTRIHEALTH

* Pack NutriHealth + A200

La nutrigenètica és la branca de la genètica que estudia la relació entre els gens i l'alimentació, amb l'objectiu d'aconseguir un estat òptim de salut a través de la dieta.

NUTRIGENÈTICA

La nutrigenètica és la branca de la genètica que estudia la relació entre els gens i l'alimentació, amb l'objectiu d'aconseguir un estat òptim de salut a través de la dieta.

A través de les anàlisis nutrigenètics és possible planificar una nutrició personalitzada en funció a les necessitats de cada persona. Coneixent aquestes necessitats, és possible elaborar una dieta específica que permeti aportar els nutrients necessaris per a cada individu i d'aquesta manera aconseguir un estat de salut apropiat en funció a la genètica.

És important distingir entre els test nutrigenètics i els test d'intolerància alimentària (hipersensibilitat alimentària), ja que tots dos aporten informació complementària per aconseguir una dieta el més adaptada possible al pacient.

Els test d'intolerància alimentària, avaluen la resposta del sistema immune enfront de determinats aliments (IgG), permetent-nos evitar aquells aliments devant dels quals el nostre organisme presenta elevada reactivitat.

L'anàlisi nutrigenètic no obstant això està orientat a conèixer els gens de cada persona amb la finalitat de determinar quina dieta és la més apropiada per aconseguir un estat de salut òptim i prevenir malalties a nivell individual, ja que cada individu té una genètica única amb unes necessitats nutricionals úniques.

Una dieta sobre la base de la genètica, és entre 2 i 3 vegades més efectiva que una dieta convencional.

 

ANÀLISI NUTRIGÈNIC

El test genètic NutriHealth proporciona informació pràctica i important per desenvolupar un pla de salut complet i personalitzat que inclogui dieta i activitats esportives per aconseguir una vida més activa i saludable.

Està basat en les troballes científiques més rellevants en el camp de la genètica relacionada amb la nutrició, constituint un de les anàlisis nutrigenètics més avançats.

NutriHealth és una anàlisi molt completa que inclou un alt nombre de variants genètiques, de les quals només s'analitzen els marcadors genètics més fiables amb evidència científica demostrada.

BASE CIENTÍFICA

A partir d'una mostra de saliva i mitjançant tecnologia de microarray, NutriHealth identifica 128 variants genètiques (SNPs) en 95 gens relacionats amb la nutrició, l'esport, les addiccions (alcohol i nicotina), el metabolisme, la detoxificació, i l'envelliment.

RESULTATS

NutriHealth inclou un informe de resultats molt complet i de fàcil comprensió que incorpora la següent informació:

  • 128 variants genètiques (SNPs)
  • Tipus de dieta més recomanable basades en el teu ADN
  • Informació sobre el percentatge d'influència de la genètica i del nostre entorn*
  • Recomanacions d'entrenament físic
  • Taules nutricionals amb macronutrients, minerals i vitamines
  • Guia personal de nutrició, activitat física, metabolisme i estil de vida
    *Solament per a les condicions en les quals existeixi evidència bibliogràfica.

INDICACIONS

L'anàlisi NutriHealth està indicat en:

Persones que desitgin adaptar la seva dieta en funció a la seva genètica i conèixer les seves necessitats nutricionals específiques de manera personalitzada
Persones que desitgen gestionar proactivament la seva salut.